Nytt vid Huvudbiblioteket – låneautomat

Vill du hämta böcker redan kl 8.15 från Huvudbiblioteket? Nu är det möjligt eftersom vår nya låneautomat går att använda under bibliotekets alla öppettider! Det enda du behöver göra är att kryssa för rutan Jag lånar boken med automaten för varje bok du vill låna själv när du beställer i Alma. Och förstås ta med ditt lånekort och PIN-kod!

Observera att läsesalslån (pro gradun, tidskrifter, rariteter och dylikt) alltid hämtas vid lånedisken. Böckerna står på en öppen hylla bredvid automaten som gör det möjligt för andra att se vad du beställt. Om du inte vill att detta ska ske, kryssa inte för rutan Jag lånar boken med automaten och hämta dina lån från lånedisken istället.

Lånen står på avhämtningshyllan en vecka och tas fram enligt samma schema som de andra lånen:

  • beställ före kl. 12 = boken kan hämtas samma dag efter kl. 15
  • beställ efter kl. 12 = boken kan hämtas följande dag efter kl. 15

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.