Årets ÖPU-lärare har utsetts

FD Johanna Wassholm och FM, doktorand Anna Sundelin har utsett till årets ÖPU-lärare. Wassholm och Sundelin har utvecklat kurserna och fungerar själva som lärare på de nätbaserade grundstudierna i historia som vi erbjuder. Valet av årets ÖPU-lärare baserar sig på kursutvärderingar av kursdeltagarna där de två historielärarna får synnerligen positiva och goda omdömen. Deras kurser lockar ett stort antal vuxenstuderande som uppskattar flexibiliteten på nätkurserna. Inom öppna universitetet har vi noterat Wassholms och Sundelins professionalitet i alla sammanhang, deras förmåga att se möjligheter samt deras kreativitet i såväl kursutveckling som undervisning.
Vi gratulerar!

Johanna Wassholm och Anna Sundelin skrev för en tid sedan i CllsiusCLL:s nyhetsbrev: http://www.cll.fi/nyhetsbrev-2/12015-2/vad-lar-oss-skoldpaddssoppan-om-samhallet/