Viktigt gällande export från Nelliportalen

Det finns två sätt att exportera referenser från Nelliportalen till RefWorks. Det ena sättet är att använda direktlänken Exportera till RefWorks . Men ifall referensen i fråga har fler än en författare ska du INTE använda dig av direktlänken. Orsaken är att endast den första författaren överförs i samband med exporten. Ifall du alltså ska exportera referenser med fler än en författare ska du göra på följande sätt:

Då du har din referens synlig i Nelliportalen -> Scrolla längst ner på sidan till Fler alternativ och klicka på den -> Scrolla igen ner till Exportera posten till RefWorks och klicka på RefWorks. Nu exporteras din referens till RefWorks och alla författarnamn kommer med!

RWblogg2

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer är stängda.