Nya RefWorks är här!

Sedan hösten 2016 finns RefWorks i en helt ny version. Webbgränssnittet är fullständigt omarbetat och utvidgat med nya funktioner. För att använda den nya versionen ska du skapa ett nytt användarkonto med din @abo.fi-adress på den nya webbplatsen refworks.proquest.com. Hänvisningsverktyget Write-N-Cite kvarstår men ett nytt motsvarande verktyg har utvecklats: RefWorks Citation Manager. Hänvisningsverktyget Write-N-Cite är fortfarande det verktyg som tas upp på bibliotekets kurser.

Gamla RefWorks kan användas åtminstone till slutet av januari 2018. Obs! Om du redan använder gamla RefWorks, gå över till nya RefWorks först när du påbörjar en ny text! Om du har påbörjat en text med ett användarkonto i gamla RefWorks är dokumentet bundet till det kontot.

Besök bibliotekets webbplats om referenshantering.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer är stängda.