Hur ser framtidens städer ut?

Under det övergripande temat ”Hur ser framtidens städer ut?” diskuterar jag städer och stadsutveckling i en skriven intervju samt i ÅA:s podcast Forskaren (publicerade igår, 7.5). Jag intervjuades av Pamela Friström, bland annat om vad en stad är och vad en god stad är, om betydelsen av  stadsidentitet, stadsdelsidentitet och stadskultur, samt om hur pandemin har påverkat synen på städer, och om förhållandet mellan stad och landsbygd, bland annat. Läs gärna intervjun i förkortad textform eller lyssna på podcasten. Länken finns här nere:

Hur ser framtidens städer ut?

Om Peter Ehrström

Forskningschef, Docent Ämnesansvarig (regionalvetenskap)
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *