Den är här nu! Krydda teori med arbetsliv -handboken

Den som jobbat med något, som ska tryckas, känner till att den tid man korrekturläser och gör de sista små ändringarna, är ungefär lika lång som att göra det ”riktiga arbetet”. Precis så här gick det även för Lähde -delprojektets konkreta verk, ”Krydda teori med arbetsliv – en liten handbok”. Men nu är den här. Halleluja!

Handboken ger enkla tips om hur du kan plocka in i undervisningen element från arbetslivet. Den hjälper dig också att ordna en projektkurs, eller få in ett projekt som delmoment i en kurs. Arbetsforum hjälper gärna till med dessa saker, samt naturligtvis praktikfrågor, precis som förut.

Jag har skickat alla som jag har på min epostlista, samt alla LinkedIn-gruppens medlemmar (välkommen med!) ett eget exemplar, där jag samtidigt bjuder in till ett intressant lunchseminarium den 25 april, där jag berättar mera om sociala medier och nätverk. Dessutom får vi en strålande och inspirerande gäst från Wärtsilä, Eiric Timmerbacka, som berättar om sina erfarenheter om samarbete med universitet (projekt, gästföreläsningar).

Vill du ha ditt eget exemplar av handboken? Kontakta då någon av oss på Arbetsforum! Jag finns här ännu till slutet av april (lajohans@abo.fi, efter det laura.johansson@lvngroom.fi).

Om Laura Johansson

Jag jobbar deltid för projektet Lähde Työelämään, samt för Arbetsforum. Utöver detta är jag företagare inom sociala medier. EM, mamma, innebandyspelare, wannabe-sångare, frilans-journalist osv osv.
Det här inlägget postades i arbetslivsorientering, Evenemang, Handboken, Lähde Työelämään, nätverk, Öppna dörrar, samarbete, Sociala medier. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar