Tal på Ungdomens kyrkodagar 2011

Här är en video av ett tal jag höll på ungdomens kyrkodagar i Karis i Januri 2011. Jag är inte helt nöjd med mitt framträdande själv – dels är jag inte så van att göra denna typ av grejjer, det är väldigt annorlunda att prata inför ungdomar än att föreläsa eller läsa papers. Dessutom hade jag en intesiv diskussion kring gudstjänstens betydelse precis innan jag skulle tala med en person som var av rakt motsatt åsikt med mig – trots att vi verkade dela grundläggande idéer om vad kristendomen är (Vi är båda Yoder-fans!), så jag hade brännt mycket krut innan jag skulle tala.

Det här inlägget postades i Annat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.