Biblitekstjänst recenserar Om Kristet Motstånd

Bibliotekstjänst recenserar om jag förstått det rätt allt som ges ut, alltså även min bok. Man skall prenumerara på deras recensioner (säkert relevant om man är ett bibliotek), men jag tillåter mig ändå dela med mig ett par rader:

Man kan som läsare vara oenig i stort sett allt, från den historiska analysen av ”kristendomens väsen” till det önskvärda i den livshållning som förespråkas, och ändå finna boken riktigt intressant – vilket väl får sägas vara ett gott betyg!

Tilläggas bör, för er teologinördar, att termen ”kristendomens väsen” mig veterligen inte förekommer i boken. Jag låter von Harnack vila i sin grav.

Det här inlägget postades i Om Kristet Motstånd. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.