Den årliga Pedamässan hålls 16.5.2013

Turun yliopisto och Åbo Akademi ordnar nu för fjärde gången den gemensamma Pedamässan, där lärare och planerare vid de båda universiteten lär av varandra.
Det erbjuds ca 15 olika föreläsningar, workshops och presentationer – gemensamt program på förmiddagen och fyra parallella sessioner på eftermiddagen, så det erbjuds säkert något för var och en!

Programmet hittas här: www.abo.fi/personal/pedamassa

Om Tove Forslund

Koordinator för lärandestödet vid Åbo Akademi
Det här inlägget postades i kompetensutveckling och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 Responses to Den årliga Pedamässan hålls 16.5.2013

1. Monica Nerdrum skriver:

Inläggen igår var givande och tankeväckande. Den största nyttan jag kommer att ha av mässan är att jag åter blev uppmärksammad på hur viktigt samspelet mellan studerande och lärare är. Förväntningarna för studerande och personal kan vara olika vid studiestarten, när en kurs inleds eller i en handledningssituation. Kommunikation i form av tydliga och synliggjorda mål, regler och rutiner är en av förutsättningarna för att förväntningarna ska mötas, eftersom oklara saker skapar oro och en känsla av att inte kunna hantera situationen.

Monica Nerdrum

2. Tove Forslund skriver:

Om du missade seminariet, kolla in inspelade föreläsningar på https://www.abo.fi/personal/videoseminarier !