Välkommen till Lärcentrets blogg!

I Lärcentrets blogg kommer vi fr.om. februari 2011 att berätta om det som är aktuellt inom lärcenterverksamheten (personalutbildningar, kurser i allmänkompetenser för studerande, nya publikationer och nytt stödmaterial, ny utrustning som kan lånas, programvaror för multimediaproduktion m.m.).

I Lärcentrets nyhetsbrev kommer vi även i fortsättningen att samla aktualiteter och skicka ut dem. Nyhetsbrevet skickas nu till personal och studerande endast som e-post och inte längre i pappersformat. Det första nyhetsbrevet för 2011 hittas här (länk).

Ta kontakt – larcentret@abo.fi !

Tove Forslund
Lärcenterchef
tfn 02-215 4685

Om Tove Forslund

Koordinator för lärandestödet vid Åbo Akademi
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i rätt siffra (detta för att förhindra skräppost) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.