Guide för kandidatskribenter har utkommit

Uppgörande av stöd- och informationsmaterial har varit en central verksamhetsform inom projekt Alcuin (2009-2011), som har finansierats av Stiftelsen för Åbo Akademi. Hösten 2011 har utkommit tre guider i Lärcentrets serie för personal och studerande. Den senaste är Guide för kandidatskribenter. Materialet är avsett att göra det lättare att skriva kandidatavhandling genom att erbjuda självstudiematerial och checklistor.

Guiden ger svar på frågor om lärdomsprov, mognadsprov och avhandling. Akademiskt skrivande och skrivhandledning har fått stort utrymme.  Guiden avslutas med material om tidsplanering och tidsdisponering.

Guiden har delats ut till alla kandidathandledare, som avgiftsfritt kan beställa den åt sina skribenter från Lärcentret. Guiden kan också printas ut på adress www.abo.fi/student/gradu.

Monica Nerdrum, projektledare för Alcuin 2009-2011

Det här inlägget postades i stödmaterial och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i rätt siffra (detta för att förhindra skräppost) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.