Min första dag som praktikant

Hejsan allesammans!

Jag heter Tove Sjöblom och idag har det varit min första arbetsdag som praktikant vid Lärcentret. För att kort sammanfatta min första dag kan jag bara säga att den har varit en fantastisk och känner mig redan nästan som hemma. Jag har fått ett varmt välkomnande och alla som jag hittills har träffat på (kan påpeka att det ibland kan ta en liten tid innan rätt namn hamnar på rätt person) har varit mycket trevliga mot mig.

Jag ser mycket fram emot att få fortsätta min praktik här vid Lärcentret. Har redan idag fått mängder med information, men allt borde hamna på sin plats inom kort.

Tack för i dag, Tove (inte jag) kom just förbi och påminde om att det börjar bli dags att gå hem så småningom.

Glada hälsningar Tove S

PS. Kom gärna och knacka på hos mig i ett av de ”gröna” rummen.

Det här inlägget postades i Allmän information och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i rätt siffra (detta för att förhindra skräppost) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.