Julhälsningar

Det har varit väldigt liten aktivitet i Lärcentrets blogg under hösten –  i Lärarbloggen har det dock gjorts många inlägg, både av toppenheterna inom utbildning, och av medlemmarna i ledningsgruppen för nätstödd undervisning. (Det har sedan 2001 funnits olika typer av ledningsgrupper för virtualiseringsverksamheten, men nu kommer den verksamheten inte längre att bevakas av en särskild ledningsgrupp  – Maria Byholm från EduLab skriver nu i ett trevligt ”avrundande” inlägg om den epoken!)

Lärcentret utgav två nyhetsbrev under hösten, där nyheter och aktualiteter presenterades: http://www.abo.fi/stodenhet/nyhetsbrev

Om det varit tyst i LC-bloggosfären så har det däremot nog varit mycket ”reella” aktiviteter på Lärcentret – om det rapporterar vi (omständligt ;-)) i vår årsrapport som blir klar i slutet av januari.

Lärcentret önskar alla God Jul och Gott Nytt År med en bild från ÅA:s första gemensamma dimission, som genomfördes igår, 18.12, i Åbo och Vasa. Här en bild från Solennitetssalen i Åbo:

Foto: Maria Sundström
Huvudarrangör: Johanna Hedenborg

Om Tove Forslund

Koordinator för lärandestödet vid Åbo Akademi
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i rätt siffra (detta för att förhindra skräppost) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.