Studentlunch på Bibbacaféet ända till kl. 18.30

Visste du att på Bibbacaféet i Huvudbiblioteket kan du äta lunch måndag – torsdag kl. 14-18.30! Varm lunch, panini, soppa och sallader till ett förmånligt pris. Kaffe med tilltugg finns också att få. Det är Kafé Gadolinia Kb som står för trakteringen. Välkommen till Bibbacaféet, nu kan du tillbringa hela dagen i biblioteket!

4 thoughts on “Studentlunch på Bibbacaféet ända till kl. 18.30

    1. Jag studerar i Vasa pe5 c5A och uanrdr ifall jag ne5r Elib med mitt Tritonia le5nekort eller om jag e4r tvungen att skaffa ett c5A bibliotekskort ff6r att ne5 Elib? Ise5fall se5 var kan jag skaffa ett c5A bibliotekskort i Vasa? Just ne4r jag provade att logga in med mina tritonia uppgifter uppstod det ne5got fel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.