Forskare – kom med och tyck till kring bibliotekets forskarservice

Åbo Akademis bibliotek efterlyser doktorander, forskare och anställda till en fokusgruppundersökning kring bibliotekets forskarservice. Vi vill gärna höra så många olika synpunkter, erfarenheter och utvecklingsförslag som möjligt, både av dig som använder bibliotekets tjänster mycket och av dig som kanske använder dem sällan eller aldrig. Resultatet av undersökningen sammanställs i en intern rapport till bibliotekets ledningsgrupp som tar ställning till vidare åtgärder. Alla inlägg behandlas konfidentiellt.

Fokusgruppundersökningen går ut på att deltagarna diskuterar givna frågor under en två timmar lång session. Frågorna behandlar huvudbibliotekets och campus­bibliotekens tjänster för forskare samt de elektroniska tjänsterna och resurserna. Vi planerar att genomföra tre fokusgruppsessioner, med 6-8 deltagare i varje grupp. I samband med diskussionen serveras kaffe/te och som tack får deltagarna ett presentkort till Akademiska Bokhandeln. Dessutom lottar vi ut två ”överraskningar” bland alla deltagare!

Ifall du blev intresserad välj en av tiderna:

30.10.2012 kl. 15-17

31.10.2012 kl. 13-15

01.11.2012 kl. 16-18

Plats:                                 CaféArt, Västra Strandgatan 5, Åbo

Vänligen ta kontakt ifall du vill delta i en av sessionerna eller ifall du önskar få mera information. Sista dag för intresseanmälan är 19.10.2012.

Kontakt:

Eva Höglund

Åbo Akademis bibliotek

eva.hoglund@abo.fi

02-215 4040

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.